Familiedag på Møntergården

Kom med til en hyggelig og spændende dag på Møntergården.Vi mødes søndag d. 29. oktober kl. 11.00 ved Møntergården, hvor museumsinspektør Dyveke, som også er Åsum-beboer, vil byde velkommen til museet. Vi får et glas saft eller en kop kaffe og en intro til dagen samt lidt fælles sjov, inden dagens program går i gang.

Der vil være mulighed for 2 rundvisninger; en for voksne og en i børnehøjde. Det er selvfølgelig muligt at gå med på børnerundvisningen, hvis ens barn er mest tryg ved det.

Efter besøget på museet kører vi til Rytterskolen, hvor der vil være frokost til alle. Vi regner med, at dagens arrangement slutter ved 14-tiden.

Arrangementet og spisning er gratis, men af hensyn til planlægningen vil der være
tilmelding til dagen.

Tilmeldingen foregår til Inge Burmølle på mail burmoellem@gmail.com eller telefon; 3066 0651 senest d. 17. oktober.

Vær opmærksom på, at der ikke kan parkeres lige ved Møntergården. Nærmeste parkering er i parkeringshuset under Odeon, hvorfra der ikke er langt til museet.

 

Foredrag om chokolade

Onsdag den 15. november 2017 kl. 19.00.

Chokolatier Thormar Thorbergsson og hustruen Tine Buur, Odense chokoladehus, Nørregade, Odense kommer med deres Chokoladeskole on the road.

I en uhøjtidelig og munter tone fortæller de om kakaofrugten, kakaoplantager og skabelsen af chokolade. De vil også tale om, hvorvidt chokolade er sundt. Der vil blive rig mulighed for at stille spørgsmål.

Undervejs bydes der på kaffe, the og smagsprøver på eksklusive chokolader.

Grundet planlægning hos Odense Chokoladehus, beder vi om tilmelding til dette arrangement, hvor der er plads til 40 deltagere.

Tilmelding senest fredag den 1. november 2017 til Inge Burmølle tlf. 30660651 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Glæd den ”søde tand” med en munter aften.