Julehygge

den 4. december 2018 kl. 14.30 i Rytterskolen.

Julehygge, hvor vi synger julens dejlige sange med Hans Brehm ved klaveret.

Vi spiller om små gaver i et sjovt julespil.

Efterfølgende er der kaffe og kage.

Glædelig jul.

 

Film om Seden Skoles historie
Tirsdag d. 8. januar 2019 kl. 14.30 i Rytterskolen

Denne eftermiddag vil der være mulighed for at se Seden lokalhistoriske arkivs film om Seden Skole. Seden Skoles nuværende bygninger blev bygget i 1956, hvor filmen tager sit udgangspunkt. I filmen følger man skolens historie gennem interviews med bl.a. tidligere lærere og ledere. Desuden er der filmklip fra dengang.

Filmen følger skolens udvikling, bl.a. op igennem 70’erne, hvor skolen havde over 1000 elever, og gennem 90’erne, hvor skolen var udsat for en lang række brande. Filmen præsenteres denne eftermiddag af tidligere skoleinspektør Harald Jensen.

Der vil være kaffe og kage. Alle er meget velkomne.

 

En sund sjæl i et sølle skrog
Tirsdag d. 5. februar 2019 kl. 14.30 i Rytterskolen

” En sund sjæl i et sundt legeme”, hedder det, og det er selvfølgelig idealet, men vi kommer ikke uden om, at kroppen med alderen pålægger os visse begrænsninger. Det er selvfølgelig irriterende, men et uundgåeligt livsvilkår, hvis man ellers er så heldig at blive gammel nok. Der findes ingen medicin imod det – – – og dog!

Et positivt livssyn og en sund humoristisk sans er i hvert fald en glimrende modgift, når tidens tand gnaver løs, og det er den modgift, Leif Fabricius forsøger at sprøjte ind i sine sagesløse tilhørere. Det er vitaminer for sjælen. En frisk indsprøjtning i den tredje alder.

Fabricius er uddannet skolelærer og var lærer i 16 år, før han gik ind i showbizz. Han har været medindehaver og kunstnerisk leder af Esbjerg Revyen i 10 år.

Skrevet en del tekster og blev årets revyforfatter tilbage i 2001. I en årrække var han fast tekstleverandør til Finn Nørbygaards jyske booker Karl Ejnar fra Borris

 

 

Tirsdag d. 5. marts 2019 kl. 14.30 i Rytterskolen

Kom til en hyggelig sangeftermiddag i Rytterskolen, hvor vil vi synge med udgangspunkt i den nye kirkesangbog, som Åsum Kirke netop har købt.

Bogen indeholder både kendte og mindre kendte sange, og nogle af disse vil danne
rammen for eftermiddagen.

Sangene vil blive ledsaget af organist Hans Brehm og kirkesanger Hans Henriksen.

Der bliver naturligvis også tid til kaffe og kage.
Alle er meget velkomne.