Brætspilscafeen i Aasum Idrætsforening har midlertidigt indstillet aktiviteterne som følge af Coronapandemien.

Brætspilscafeen er nu oprustet med nye spil, bordfodbold og airhockey, så vi er klar til den kolde tid. Vi mødes stadigvæk onsdage kl. 16.00 – 17.30 undtagen i skoleferier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kig forbi, vi håber på at se jer :-)

Hvis der er nogen spørgsmål kan Trine kontaktes på telefon 2016 7007.

 

 

Til alle legesyge børn og forældre i Åsum og omegn

Brætspilscafeen er startet op igen efter sommerferien hver onsdag kl. 16.00 – 17.30 undtagen skoleferier.

Efterfulgt af en succesfuld vintersæson med brætspil og fri leg i Rytterskolen hver onsdag for børn og unge i alderen fra 3 til 16 år, er vi flyttet op i Aasum Idrætsforening, så vi kan benytte de gode muligheder for udendørs leg samt benytte klubhuset på dage med dårligt vejr.

Vi er allerede en gruppe af børn og forældre med et godt fællesskab, men der er plads til alle, der har lyst til at være en del af et aktivt netværk af børn, unge, forældre og bedsteforældre i Åsum og omegn.
Kig forbi, vi håber på at se jer :-)

Hvis der er nogen spørgsmål kan Trine kontaktes på telefon 2016 7007.

 

Åbent møde ang. ny ”Ungdomsafdeling” under Åsum Idrætsforening

Der var højt humør, leg og råhygge blandt børn og voksne, da Åsum Idrætsforening afholdt møde om ny ungdomsafdeling. Den meget populære Brætspilscafé har nemlig fået vokseværk og er flyttet til Åsum Idrætsforenings lokaler og område.

Her er der plads til, at børn og unge kan mødes på tværs af alder og køn og få rig mulighed for at lege med nye kammerater fra nær og fjern i Åsum by. Formålet med caféen er netop at styrke netværket mellem børn i Åsum og omegn, og det er jo så kun et plus, at forældre også på den måde kan lære hinanden at kende.

Initiativet til en ”Brætspilscafe” blev taget i sommeren 2017 af Trine Lykke Hansen, som med hendes søn Bjørn og hans kammerater mødtes hver onsdag i Rytterskolen, og inden længe var der en fast gruppe på 12-16 børn.

Åsum Idrætsforening har nu tilbudt, at Brætspilscaféen kan benytte deres fine faciliteter og diverse boldbaner til formålet samt klubhuset, når det er vinter.

Onsdag d. 9. maj havde gruppen bag Brætspilscaféen og Åsum Idrætsforening inviteret til informationsmøde omkring denne nye mulighed, og solen skinnede på sit højeste. Børnene legede rigtig godt med hinanden og idrætsforeningen havde stillet en kæmpe hoppeborg op, som var utrolig populær. Senere ankom en pølsevogn, hvor alle kunne få stillet sulten. Og som flere af børnene sagde: ”Man må spise så mange pølser, som man vil”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Styregruppen fortalte om nye aktiviteter og muligheder for Brætspilscaféen, og at man søger frivillige hænder til hjælp med at holde caféen åben hver onsdag. Dette er en nødvendighed for at Brætspilscaféen kan bestå og fungere i det daglige. Venligst
meld ind, hvis dette skulle have jeres interesse.

Der var stor opbakning fra de fremmødte forældre, som også havde forslag som fællesspisning en gang imellem. Der er i forbindelse med Brætspilscaféen blevet oprettet en Facebook-gruppe for børn og forældre i Åsum. Søg efter: ”Alle vi børn i Åsum”. Her kan laves legeaftaler, oprettes forslag til arrangementer eller bare som netværk for at mødes en hyggelig lørdag på idrætsforeningens grønne baner til en gang rundbold, drageflyvning eller lignende.

Brætspilscaféen kort fortalt:
• Vi mødes hver onsdag 16-17.30 i Åsum Idrætsforening.
• Formålet er at styrke børn og unges fællesskab i Åsum og omegn.
• Der er ingen ”elitesport”, kun fri leg og sjov.
• Caféen drives frivilligt under Åsum Idrætsforenings Ungdomsafdeling.
• Åsum Idrætsforenings har doneret et startbeløb til fri afbenyttelse af
styregruppen til legetøj, kommende arrangementer o. lign.
• Aldersgruppen 3-6 år ifølge med en voksen, 7-16-årige må komme alene.
• Kontingent 50 kr. ½årligt, som blandt andet går til ”kiks og saft”.
• Alle er velkomne, også ens kammerat hvis han/hun er på besøg.
• Forslag / hjælp modtages meget gerne.
• Bedsteforældre – forældre er meget velkomne til at deltage.

Styregruppen består af: Trine Lykke Hansen, Knud Erik Møllegaard, Carsten Larsen, Nicolai Jacobsen og Per Schack.

Ved spørgsmål ang. Brætspilscaféen kan TrineLykke Hansen kontaktes på 20167007.