Til alle spilleglade børn og forældre i Åsum

Vi afholder brætspilscafe i Rytterskolen om onsdagen fra kl. 16.00 til ca. 17.30.

Vi er allerede en lille gruppe, der mødes fast og har et godt netværk både blandt børn og forældre, men vi har plads til flere, der har lyst til at spille og være en aktiv del af børne- og forældrenetværket i Åsum.

Ungerne mødes på kryds og tværs og lærer hinanden bedre at kende. Vi voksne mødes over en kop kaffe og deltager med en hjælpende hånd, hvor der er brug for lidt spillevejledning.

Der vil være spil på stedet, men alle er velkomne til at byde ind med egne spil.

Hvis der er nogle spørgsmål kan jeg kontaktes på telefon 2016 7007.

Med venlig hilsen

Trine, Karetmagerstræde.

 

 

 

Farvel til Åsum

Når jeg pr. 1. februar 2018 overlader mit hus til nye beboere, er det betryggende at vide, at de i mange år frem vil komme til at bo i Sinnets hus. Så er det som om jeg ikke helt er flyttet væk fra Åsum!

Det er blevet til godt 22 år, hvilket faktisk er det længste, jeg har boet et sted i hele mit liv. Jeg ved godt, jeg stadig må betegnes som tilflytter, men i kraft af, at jeg i mange år var med i Beboerforeningens bestyrelse og også involverede mig i Sognebladet – ja, så føler jeg, at jeg kender Åsum og rigtig mange åsumboere. Desværre også mange af dem på kirkegården!

Ved at få mulighed for at interviewe nogle af de gamle: Grethe fryseboks, Kirstine fra Tommestokfabrikken og ved at skrive gårdhistorien om Brejngård og renskrivningen af Hans Eriks erindringer fra et langt liv i Åsum, - ja, så oplever jeg, at jeg har fået et kendskab, der rækker længere tilbage end til september 1995, hvor jeg flyttede ind i Væverstræde 6. Via et par flytninger, først til Krogsgård og senere til Karetmagerstræde, endte jeg igen i Væverstræde, denne gang i nr. 3. Her er det blevet til 13 år – og nu skal jeg så videre. Min kæreste Peter og jeg har lejet en stor smuk lejlighed i Henrietteslyst, et gammelt enkesæde, der ligger i Buchwaldsgade 15, tæt på havnen. Og katten flytter med! I er velkomne til at kigge forbi!

Tak til alle for godt naboskab fra Sinnet.