Beboerforeningen orienterer

Åsum Beboerforening - Generalforsamling

Sæt allerede nu X i kalenderen

Den 14. marts 2018 kl 19.00
afholdes generalforsamling.

Information følger.

Med venlig hilsen.
Aasum Sogns Beboerforening

 

 

 

Mange har betalt kontingent, men vi tror, at der måske er ’faldet et enkelt girokort i papirkurven’. Kontingentet er 400 kr. per husstand og 200 kr. for enlige, og kan indbetales på konto: 1551-9647643 eller MobilPay til 2174 6064.

Kontingentet kan også indbetales i lokalhistorisk arkivs åbningstid, hver onsdag fra kl. 10 - 12 og den 1. torsdag i måneden kl. 16 - 18.

Udover at styrke det lokale sammenhold, giver medlemsskabet også mulighed for at leje/låne telte, borde, stole, gasgrill og kanoer.

Hvis du/I ønsker at få tilsendt nyhedsbrev via e-mail fra beboerforeningen, der husker på foreningens arrangementer, kan du sende din mail-adr. til: aasumby@gmail.com eller notere den på indbetalingen.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

 

 

Mail-liste

Hvis du/I har fået ny mail-adresse, så send den til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du fortsat vil modtage meddelelser fra beboerforeningen.

Mail, der udsendes til denne mailliste videresendes også på facebookgruppen

”Os i aasum”.

Hvis du/I ønsker at få tilsendt nyhedsbrev via e-mail fra beboerforeningen, der husker på foreningens arrangementer, kan du sende din mail-adr. til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller notere den på indbetalingen.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

 

 

 

 

 

 

Udlejning af telte, borde og stole, gasgrill og... kanoer:


Se betingelser, priser for udlejning af telte m.m...... klik her.

Reservasionskalender for telte m. m. kan ses ved at...... klikke her.

Se betingelser for udlån af kano/er..... klik her.

Reservationskalender for kanoer kan ses ved at ..... klikke her.

 

 

Kontingent

På generalforsamlingen blev det vedtaget at kontingentet er 400 kr. pr. husstand og 200 kr. for enlige (ingen pensionistrabat).

Er der stadig nogle der endnu ikke har betalt kontingent for 2016 kan det ske ved at indbetale beløbet på regnr. 1551, konto 9647643 eller benytte det tidligere fremsendte girokort.

Kontingent kan også indbetales i lokalhistorisk arkivs åbningstid hver onsdag mellem kl. 10.00 og 12.00, samt hver første torsdag i måneden mellem kl. 16.00 og 18.00.

 

Sankt Hans torsdag, den 23. juni 2016

Igen i år var vejrguderne med os. Det var en helt formidabel aften rent vejrmæssig og ikke mindst fremmødemæssig. Et estimat var at der deltog ca. 90 beboerer i arrangementet. En stor tak til dem der tog det store slæb med opsætning/nedtagning af telte, borde og stole, og til dem der stod for fremstillingen af det overdådige salatbord. 

 

 

 

 

 

 

Foto: Ken Lyndrup ©

 

Nyt!

Vi udlåner en variabel portal til æresporte, kontakt bestyrelsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Husk at har du/I et arrangement eller andet, som har interesse for hele byen/sognet, så kontakt eller send det til vores webmaster: Ken Lyndrup, Åsum Bygade 12, 6610 4392 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.