Aasum Idrætsforening

Fodboldturneringen er nu færdigspillet for begge hold. Efter coronanedlukningeni foråret blev efteråret heldigvis afviklet uden restriktioner.

Begge hold har klaret sig pænt og sluttede midt i deres rækker. Vi takker træner Parwez for god træning og for sammenhold i klubben og Michael Fich for god hjælp til både træning og kampe. I vinterperioden er der i år igen indendørsfodbold i hallen på Mulernes Legatskole hver fredag kl. 20.00 - 22.00.

Fodbold superveteraner
Superveteranerne har igen i år opnået en flot 1. plads i deres kreds og blev kredsvindere, efter at holdet havde vundet 18 kampe i træk. Holdet gik derefter videre til kampen om Fynsmesterskabet, hvor første
kamp var imod Korup. Aasum vandt 1-0 og var derfor videre til finalen.

I finalen mødte Åsum en rigtig god modstander, nemlig Skamby, som vandt 3-0. Efter kampen imod Korup havde Åsum desværre flere skadede spillere og var derfor ikke i stærkeste opstilling i Skamby.
Det blev en god fodbolddag med efterfølgende spisning i Skamby.

Vi takker Hasse Frimodt for det gode samarbejde, som har ført til, at alle superveteranerne er blevet en del af Aasum Idrætsforening og har et rigtig godt sammenhold.

Gymnastik og YogaPå grund af ændrede tilskudsregler har vi set os nødsaget til at flytte fra Havnens Gourmet til gymnastiksalen på Ejerslykkeskolen på Rødegårdsvej.

Efter flytningen til skolen er der enkelte, der er holdt op, men alligevel har vi en pæn tilslutning til begge hold, som fortsat ledes af Kirsten Illum Marcussen. Vi takker alle, der har taget flytningen til den nye sal
med godt humør.

Lancier
Efter aflysning af næsten to sæsoner med lancierdans og fællesspisning er vi i gang igen, og vi er glade for, at alle igen er mødt op i klubhuset til hyggeligt samvær.

Børneafdelingen
Vi takker Trine for det store arbejde, hun gør for at samle børnene fra Åsum og omegn i klubhuset. Det er et stort og vigtigt arbejde, som hun har sat i gang, og som hun passer to gange om ugen. Desværre har vi
sagt farvel til Morten igen, fordi vi ikke kunne samle nok børn, der ønskede at træne fodbold. Den dag, der er flere børn, som er interesserede i at spille fodbold i Åsum, er vi sikre på, at Morten igen vil hjælpe os. Der skal lyde en tak til Morten for den hjælp, han har ydet.

Generalforsamling
Aasum Idrætsforening afholder ordinær generalforsamling søndag den 13. marts 2022 kl. 10.00 i klubhuset, dagsorden iflg. lovene.

Bestyrelsen
Aasum Idrætsforening takker alle sine medlemmer, trænere, ledere, sponsorer og alle, der bakker op om foreningen. Uden jeres hjælp ingen Aasum Idrætsforening.

Vi ønsker alle en glædelig jul samt et godt nytår.
Aasum Idrætsforening.
Preben Schack - Formand.

 

 

Gymnastik og yoga
Så er vi klar til at starte sæson 2021-22 den 31. august med gymnastik/ pilates for kvinder i alle aldre og yoga for kvinder og mænd i alle aldre, men desværre i en anden sal.

Odense kommune har frataget os det tilskud, vi hidtil har fået til betaling for leje af salen ved Havnens Gourmet. Vi har derfor set os om efter at leje et lokale igennem Odense Kommune, og det er lykkedes os at få råderet over pigegymnastiksal vest på Ejerslykkeskolen, Rødegårdsvej 164, 5230 Odense M hver tirsdag i samme tidsrum, som vi plejer, gymnastik/pilates kl.17.00-18.00 og yoga fra kl. 18.30 - 19.45, vi skal være ude kl. 20.00.

Vores hidtidige træner Kirsten Illum Marcussen vil gerne fortsætte med træning af begge hold.

Kontingent for nye medlemmer er som hidtil 650 kr. for gymnastik og 750 kr. for yoga for sæsonen 31.8.2021 – 29.3.2022.

Vi håber at se nye som gamle medlemmer på Ejerlykkeskolen d. 31. august 2021.

Hvis du er forhindret i at møde op til første træningsaften, men ellers ønsker at være med, vil jeg gerne høre fra dig. Ellers kan du bare møde op i salen og blive indmeldt.

Evt. henvendelse til Henny Schack tlf. 29207623 eller mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Petanque.
Petanquebanen på sportspladsen må benyttes af alle, både unge og gamle.

Lancier.
Lancier og hyggeligt samvær starter op efter coronanedlukningen søndag den 31. oktober i klubhuset.

Andespil.

Stort jule- og andespil søndag d. 21. november kl.14.00 i Havnens Gourmet. Der spilles om 30 ænder, 2 store svinekamme samt flere ekstragevinster og sidegevinster under hele spillet.

Vi håber, at mange møder op og støtter Aasum Idrætsforening og får en rigtig god eftermiddag.

Aasum Idrætsforening
Preben Schack - Formand

 

Klub for børn og unge i Aasum Idrætsforening

Hej alle! Klubben er åben igen.

Vi mødes hver tirsdag og torsdag fra kl. 16 til 17.30 og byder velkommen til såvel kendte som nye ansigter.

Til jer som ikke kender os i forvejen, så byder vi på forskellige former for udendørs leg, når vejret er til det og indendørs hvis ikke. Klubben er for både piger og drenge i alderen 10 år og op, mindre børn er velkomne sammen med større søskende eller forældre.

Vi spiller rundbold, stikbold og meget mere og indendørs har vi brætspil, bordtennis, bordfodbold og tid til at hyggesnakke.

Vi håber på at se jer

 

 

 

Aasum Idrætsforening
Ryttervejen 21
5240 Odense NØ
Oldboys afdeling:
Preben Schack
Telefon: 2011 7338
Formand:
Preben Schack
Telefon: 2011 7338

Oldboys afedling:
Hasse Frimodt
Telefon: 9192 2709

Senior afdeling:
Preben Schack
Telefon: 2011 7338
Ungdomsafdeling:
Trine Lykke
Telefon: 2016 7007
Gymnastik og Yoga:
Henny Schack
Telefon: 2920 7623
 

 

NB.

Jeg har erfaret, at to ejendomme i Walthervænget er sat til salg. Den ene er Inger og Kurth Eriksens, Ingolf og Maria Rasmussens er den anden. Begge familier har igennem rigtig mange år været tilknyttet Aasum Idrætsforening som aktive deltagere og med støtte til foreningen: Ingolf som bestyrelsesmedlem, god fodboldspiller og leverandør af to gode drenge, som var både spillere og trænere. Kurth med kæmpe opbakning til foreningen på alle måder, som håndboldspiller, bestyrelsesmedlem, holdleder og ikke mindst som stor sponsor. Jeg vil gerne takke de to familier for deres store støtte til foreningen igennem rigtig, rigtig mange år. Vi håber at begge familier stadig vil bakke op, når der spilles kampe og er arrangementer i foreningen, f.eks. andespil. Jeg ønsker jer alle mange gode år på jeres nye adresser.

Preben Schack

 

 

En særlig invitation til Utzon Parkens beboere:

Kunne I tænke jer et samarbejde med Aasum Idrætsforening, børn som voksne, vi har fodboldbaner, multibane, petanquebaner og dejligt klubhus med bordtennis, bordfodbold, airhockey, og flere brætspil, og
alt dette kan I også få glæde af. Hvis det lyder interessant, bedes I rette henvendelse til formand Preben Schack, Ryttervejen 14, Åsum, tlf 2011 7338, mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

 

 

 

Foreningen menes oprindelig startet omkring 1920.

Ifølge FBU's 25-års jubilæumsskrift fra 1929 blev Aasum første gang optaget i FBU i 1920 under navnet Aasum Boldklub. Udmeldte sig i 1925, men blev atter indmeldt i 1929.

Yderligere oplysninger om foreningen før 19/5-1944 kendes ikke - foreningens navn er da Aasum Ungdoms- og Foredragsforening. Navnet Aasum Ungdomsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 19/5-1944.

Navnet Aasum Ungdoms- og Idrætsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 27/4-1954.

Navnet Aasum Idrætsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 18/5-1976.

Foreningens bomærke er designet af tidligere bestyrelsesmedlem

Poul Erik Martinsen

Aasum Idrætsforening