Åsum Idrætsforening

Fodboldafdelingen har nu modtaget den nye klubdragt, som vi har modtaget af vores nye sponsor, Mercury Engineering, som har slået sig ned i Aasum. Udover spillerdragten har vi også fået et flot sæt overtrækstrøjer. Vi takker Mercury Engineering for det flotte sponsorat. Se billederne af vores førstehold iført den nye dragt.

Vi vil igen opfordre børn, seniorer og veteraner til at melde sig til Aasum Idrætsforening for at spille fodbold. Vi har brug for ALLE på vores flotte anlæg, som har en god kampbane med tilhørende tribune, en trænings/kampbane nr. 2 og en dejlig Multibane. Vi råder også over et dejligt klubhus med gode faciliteter, kun til Aasum Idrætsforenings brug. Lad os alle stå sammen for at bevare Aasum Idrætsforening. Kom og tag gerne kammerater og venner med.

Aasum Idrætsforenings bestyrelse skylder det nye ungdomsudvalg en stor tak for det gode initiativ, de har taget for at få børn på sportspladsen. Den 9. maj blev en festdag med mange børn og forældre på sportspladsen (se billeder andetsteds i bladet). En stor tak til alle.

Gymnastik under Jytte Storms ledelse starter igen tirsdag d. 4. september kl. 17.00 i Havnens Gourmet. Vi glæder os til at se nye såvel som gamle medlemmer. Har du ikke været med tidligere, er du velkommen til at prøve et par gange, inden
du binder dig for sæsonen.

Yoga var på Idrætsforeningens program i 2017/18, og det har vi mulighed for at tilbyde igen i 2018/19. Hannah Maryah vil gerne undervise igen, så hvis du er interesseret i at deltage på Yogaholdet, bedes du tilmelde dig så hurtigt som muligt
til Henny på tlf. 29207623. Vi skal være sikre på at vi har mindst 12 deltagere på holdet. Det er også muligt for mænd at tilmelde sig, og der undervises hver tirsdag kl. 18.30-20.00.

Vi ønsker alle en god sommer.

Aasum Idrætsforening
Preben Schack, formand

 

 

 

Foreningen menes oprindelig startet omkring 1920.

Ifølge FBU's 25-års jubilæumsskrift fra 1929 blev Aasum første gang optaget i FBU i 1920 under navnet Aasum Boldklub. Udmeldte sig i 1925, men blev atter indmeldt i 1929.

Yderligere oplysninger om foreningen før 19/5-1944 kendes ikke - foreningens navn er da Aasum Ungdoms- og Foredragsforening. Navnet Aasum Ungdomsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 19/5-1944.

Navnet Aasum Ungdoms- og Idrætsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 27/4-1954.

Navnet Aasum Idrætsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 18/5-1976.

Foreningens bomærke er designet af tidligere bestyrelsesmedlem

Poul Erik Martinsen

Aasum Idrætsforening