På denne side vil der være mulighed for at efterlyse hvadsomhelst. Det være sig en bortløben kat, en stjålen cykel eller blot noget man lige står og mangler. Det kunne jo f. eks. være gamle gramofonplader, et stykke værktøj, tilbehør til en mixer eller en undulat. Der er mange muligheder. Kun fantasien sætter grænser.

Du sender blot en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så sørger jeg for, at din efterlysning kommer på hjemmesiden. Har du et billede af det, du efterlyser, er der også mulighed for at få det lagt på hjemmesiden sammen med efterlysningen. Billedet skal blot vedlægges din mail.

 

EFTERLYSNING !

Gamle/ældre/nyere fotografiapparater.

Nogle samler på frimærker, andre samler på receptkuverter - jeg samler på fotografiapparater.

Er du kommet i den situation,  hvor du lige er ved at smide dit gamle fotografiapparat ud eller ligger det bare og tager plads op i en skuffe - så tænk på mig. Jeg henter det gerne. Alt har interesse også hvis det drejer sig om smalfilmsapparater.

Ken Lyndrup, tlf. 6610 4392
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

På forhånd tak.EFTERLYSNING !

16 mm smalfilm.

Er der nogen, der ligger inde med gamle 16 mm smalfilm, som de gerne vil af med, så er jeg aftager.

Ikke nok med at jeg samler på gamle fotografiapparater, smalfilmsapparater m.m. så er jeg også interesseret i at få film af ovennævte dimension. Det er ikke afgørende hvad det er der er optaget på filmen.

Ken Lyndrup, tlf. 6610 4392
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

På forhånd tak.