Åsum Idrætsforening

På Aasum Idrætsforenings generalforsamling oplyste formanden, at foreningens medlemstal er vokset til 150 på grund af yoga-holdet og børneklubben om onsdagen med forældre og andres opbakning.

Foreningen fik et nyt bestyrelsesmedlem fra Rågelund, Bjarne Boller, der spiller fodbold som superveteran. Velkommen i bestyrelsen. I år har vi igen fået sponsorstøtte fra Energi Fyn, denne gang 5.600 kr. Beløbet kommer fra dem, som er kunder i Energi Fyn og har ønsket at støtte Aasum Idrætsforening. Så tilmeld jer og bliv sponsor med 2 øre pr. kwh, I bruger, så betaler Energi Fyn Support El. Jeg har konstateret en stor fremgang på Aasum Sportsplads af børn og voksne både i klubhuset
samt på multibanen. Det er jeg stolt af.

Gymnastikafdelingen starter tirsdag, den 3. september kl. 17.00 ved Havnens Gourmet under ledelse af vores trofaste leder Jytte Storm. Samme dato den 3. september er der også opstart af yoga fra kl. 18.30 til kl. 20.00 under ledelse af Hannah Maryah Epstein, som det har været de foregående år.

 

Flg. kampe på sportspladsen inden sommerferien.

Serie 3 hold 1
Fredag, den 31. maj kl. 18.45 Åsum - DSIO 1.
Lørdag, den 22. juni kl. 15.00 Åsum - Fraugde 1.

Serie 4 hold 2
Torsdag, den 6. juni kl. 18.45 Åsum - Gislev.
Torsdag, den 20. juni kl. 18.45 Åsum - Lumby IF 88.

Super Veteraner
Tirsdag, den 4. juni kl.19.00 Åsum - Munkebo.
Tirsdag, den 25. juni kl. 19.00 Åsum - Langtved.

Platinholdet 7 mands
Mandag, den 3. juni kl. 19.00 Åsum - Marslev.
Mandag, den 24. juni kl. 19.00 Åsum - Vindinge.

Vi har stadig brug for flere fodboldspillere, både børn, seniorer og ældre til klubben. Meld jer, jeg skaffer en træner. Kontakt mig, jeg er altid til rådighed.

Vi har gode nyheder angående sponsorstøtte. Måltavlen har været sponsoreret af John, Army Jeans Lager – tak for støtten igennem årene. Ny sponsor på måltavlen er GF FYN, GF Forsikring i Overgade.

Til børneafdelingen har Per Schack været en god sponsor – tak for det.

Vi har været på besøg hos en af vores tidligere fodbolddrenge, ungdomstræner og seniorspiller.
Han har i dag, sammen med sin hustru, et stort kabelfirma med mange ansatte, og han glæder sin gamle klub med et stort årligt sponsorat, som vi er dybt taknemmelige for.

Henny og jeg har haft den store oplevelse at være i London og har set Christian Eriksen score sejrsmålet på Tottenhams ny stadion. En fantastisk oplevelse og inspiration til Aasum Stadion. Så stort et stadion skal vi nok ikke have i Åsum, men vi arbejder på at få opført en badmintonhal til glæde for Åsums borgere. Vi er i dialog med Odense Kommune.

God sommer
Preben Schack - Formand

 

 

 

Foreningen menes oprindelig startet omkring 1920.

Ifølge FBU's 25-års jubilæumsskrift fra 1929 blev Aasum første gang optaget i FBU i 1920 under navnet Aasum Boldklub. Udmeldte sig i 1925, men blev atter indmeldt i 1929.

Yderligere oplysninger om foreningen før 19/5-1944 kendes ikke - foreningens navn er da Aasum Ungdoms- og Foredragsforening. Navnet Aasum Ungdomsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 19/5-1944.

Navnet Aasum Ungdoms- og Idrætsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 27/4-1954.

Navnet Aasum Idrætsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 18/5-1976.

Foreningens bomærke er designet af tidligere bestyrelsesmedlem

Poul Erik Martinsen

Aasum Idrætsforening