Aasum Idrætsforening

Efter at have været total nedlukket pga. corona er vi så småt i gang igen. Vi fik lov til at starte med fodboldtræning i uge 15, stadigvæk med restriktioner. Vi måtte ikke være på græsbanerne, så for seniorerne blev det med løbeture på landevejen og en enkelt træningsdag på en lånt græsplæne. Vi lejede os flere gange ind på Hjallese kunstgræsbane til træningskampe. Det måtte vi godt, men kunne dog ikke benytte omklædningsfaciliteterne. Senere blev turneringen startet for seniorer og superveteraner – dog uden brug af klubhus og omklædningsrum. Vi har dog nu, iflg. information fra Odense Kommune d. 6. maj.2021, fået lov til kortere ophold i omklædningsrum for få personer ad gangen, men må stadigvæk ikke tage bad. Øvrige klublokaler er stadig lukket.

Fodbold
Følgende hjemmekampe i juni måned:
Serie 3. Fredag d. 11. juni kl. 18.45: Aasum - Kildemosen.
Serie 4. Mandag d. 14. juni kl. 18.45: Aasum - Chang.
De to seniorhold ligger fint placeret i toppen af deres rækker. Vi er glade for at vi ikke har mistet spillere efter Corona nedlukning. Tværtimod har vi fået flere nye medlemmer. Vi har nu 27 Seniorspillere.

Superveteraner
Tirsdag d. 1. juni kl. 19.00: Aasum - B.1909.
Tirsdag d. 15. juni kl. 19.00: Aasum - Gislev.
Tirsdag d. 22. juni kl. 19.00: Aasum - Højby.
Superveteranerne deler rækkens første plads med Agedrup.

Gymnastik og yoga
Afdelingen blev lukket helt ned lige før jul, og vi håber, at alt er frit, til vi
starter igen d. 31. august 2021. Herom mere i næste blad og på mail til tidligere medlemmer. I den kommende sæson er Kirsten Marcussen igen leder af begge hold.

Lanciersammenkomster blev ikke mulig i sæsonen 20-21, så vi håber at kunne mødes til lancier og hyggeligt samvær i den sæson, der starter i oktober 2021.

Petanquebaner på sportspladsen må benyttes af alle. Vi håber at Beboerforeningen vil afvikle Åsum Open, som de plejer, og indtil da er det frit at træne på banen, og det er kun to personer, der skal til for at spille en kamp.

Børneafdelingen
Trine Lykke vil give besked til medlemmerne med ny dato for opstart, så snart det er muligt at være både inde i klubhuset og ude på sportspladsen, Morten vil igen være på pladsen om tirsdagen for at træne fodbold med ungerne. Nye medlemmer kan kontakte Trine for at høre om tider for klubmøder. Så sent som i dag d. 6. maj har vi fået besked fra Odense Kommune, at klubhuset ikke må åbnes.

 

Morten træner glade og våde drenge - forhåbentligt snart igen.

 

Aasum Idrætsforening
Preben Schack
Formand

Aasum Idrætsforening
Ryttervejen 21
5240 Odense NØ
Oldboys afdeling:
Preben Schack
Telefon: 2011 7338
Formand:
Preben Schack
Telefon: 2011 7338

Oldboys afedling
Hasse Frimodt
Telefon: 9192 2709

Senior afdeling:
Preben Schack
Telefon.2011 7338
Ungdomsafdeling:
Trine Lykke
Telefon: 2016 7007
Børn- og ungefodbold:
Morten Winther Pedersen
Telefon: 5353 7081
Gymnastik og Yoga:
Henny Schack
Telefon: 2920 7623

 

NB.

Jeg har erfaret, at to ejendomme i Walthervænget er sat til salg. Den ene er Inger og Kurth Eriksens, Ingolf og Maria Rasmussens er den anden. Begge familier har igennem rigtig mange år været tilknyttet Aasum Idrætsforening som aktive deltagere og med støtte til foreningen: Ingolf som bestyrelsesmedlem, god fodboldspiller og leverandør af to gode drenge, som var både spillere og trænere. Kurth med kæmpe opbakning til foreningen på alle måder, som håndboldspiller, bestyrelsesmedlem, holdleder og ikke mindst som stor sponsor. Jeg vil gerne takke de to familier for deres store støtte til foreningen igennem rigtig, rigtig mange år. Vi håber at begge familier stadig vil bakke op, når der spilles kampe og er arrangementer i foreningen, f.eks. andespil. Jeg ønsker jer alle mange gode år på jeres nye adresser.

Preben Schack

 

 

En særlig invitation til Utzon Parkens beboere:

Kunne I tænke jer et samarbejde med Aasum Idrætsforening, børn som voksne, vi har fodboldbaner, multibane, petanquebaner og dejligt klubhus med bordtennis, bordfodbold, airhockey, og flere brætspil, og
alt dette kan I også få glæde af. Hvis det lyder interessant, bedes I rette henvendelse til formand Preben Schack, Ryttervejen 14, Åsum, tlf 2011 7338, mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

 

 

 

Foreningen menes oprindelig startet omkring 1920.

Ifølge FBU's 25-års jubilæumsskrift fra 1929 blev Aasum første gang optaget i FBU i 1920 under navnet Aasum Boldklub. Udmeldte sig i 1925, men blev atter indmeldt i 1929.

Yderligere oplysninger om foreningen før 19/5-1944 kendes ikke - foreningens navn er da Aasum Ungdoms- og Foredragsforening. Navnet Aasum Ungdomsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 19/5-1944.

Navnet Aasum Ungdoms- og Idrætsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 27/4-1954.

Navnet Aasum Idrætsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 18/5-1976.

Foreningens bomærke er designet af tidligere bestyrelsesmedlem

Poul Erik Martinsen

Aasum Idrætsforening