I skrivende stund er det ikke nemt at informere om opstart af aktiviteter i foråret 2021 på grund af coronanedlukning i hele februar og måske også i en del af marts. Vi håber, at alle aktiviteter kan komme i gang igen, og at alle vores medlemmer vender tilbage for at dyrke sport og have hyggeligt samvær.

Generalforsamling
Generalforsamling som tidligere annonceret til onsdag den 17. marts 2021 kl. 19.00 i klubhuset, er flyttet til søndag den 25. april kl. 10.00.
Dagsorden iflg. lovene. Ved evt. aflysning pga. coronarestriktioner vil vi orientere om en ny dato.

Gymnastik og yoga
Når det bliver muligt at genoptage gymnastik og yoga, vil vi også tilbyde træning i april måned. Kirsten er glad for sine to hold i Åsum, og hun vil gerne stå for træningen også i april. Alle medlemmer bliver orienteret, når vi får lov til at starte igen.
Er der spørgsmål, kan Henny kontaktes på tlf. 2920 7623.

Fodbold
Vi håber, at vi kan komme i gang med seniorafdelingen mandag og onsdag i starten af marts. Fodboldanlægget er desværre lukket ned i hele februar.

Til forårsturneringen i DBU/Fyn har vi tilmeldt seniorhold i serie 3 og i serie 4, under ledelse af Parwiz Jamal med hjælpetræner Yunus Civelek.
Kampprogram komme senere.

Superveteraner er også i år tilmeldt i OB70 turneringen med kampe på tirsdage. Vi har igen lavet et samarbejde imellem Aasum og Nr. Lyndelse v/Hasse Frimodt og Preben. Vi håber, at mange vil være med, gamle såvel som nye medlemmer. Spillerne på superveteranholdet er fra 47 år og opefter.

Børnefodbold
Morten Winther Pedersen er en dygtig fodboldtræner, der vil tage sig
af fodboldtræning for børn, drenge og piger, når coronarestriktionerne giver os lov til at komme på sportspladsen igen.

Børneafdelingen
Vores trofaste leder af børneafdelingen med leg og boldspil, Trine Lykke, vil, ligeså snart det er muligt, orientere om start igen på sportspladsen og i klubhuset.

Lancier
Vi har desværre også måttet aflyse vores aftener med lancier og spisning, men vi håber, at vi kan mødes, inden sommeren kommer. Medlemmerne orienteres, når vi får mulighed for at mødes.

Petanque
Når foråret kommer, håber vi, at Åsums borgere vil benytte de to flotte petanquebaner, der er etableret på sportspladsen. Her kan alle være med. Vi håber, at mange vil benytte faciliteterne på sportspladsen, som skal være til glæde og gavn for alle.

Aasum Idrætsforening
Preben Schack
Formand

Aasum Idrætsforening
Ryttervejen 21
5240 Odense NØ
Oldboys afdeling:
Preben Schack
Telefon: 2011 7338
Formand:
Preben Schack
Telefon: 2011 7338
Hasse Frimodt
Telefon: 9192 2709
Senior afdeling:
Preben Schack
Telefon.2011 7338
Ungdomsafdeling:
Trine Lykke
Telefon: 2016 7007
Børn- og ungefodbold:
Morten Winther Pedersen
Telefon: 5353 7081
Gymnastik og Yoga:
Henny Schack
Telefon: 2920 7623

 

NB.

Jeg har erfaret, at to ejendomme i Walthervænget er sat til salg. Den ene er Inger og Kurth Eriksens, Ingolf og Maria Rasmussens er den anden. Begge familier har igennem rigtig mange år været tilknyttet Aasum Idrætsforening som aktive deltagere og med støtte til foreningen: Ingolf som bestyrelsesmedlem, god fodboldspiller og leverandør af to gode drenge, som var både spillere og trænere. Kurth med kæmpe opbakning til foreningen på alle måder, som håndboldspiller, bestyrelsesmedlem, holdleder og ikke mindst som stor sponsor. Jeg vil gerne takke de to familier for deres store støtte til foreningen igennem rigtig, rigtig mange år. Vi håber at begge familier stadig vil bakke op, når der spilles kampe og er arrangementer i foreningen, f.eks. andespil. Jeg ønsker jer alle mange gode år på jeres nye adresser.

Preben Schack

 

 

En særlig invitation til Utzon Parkens beboere:

Kunne I tænke jer et samarbejde med Aasum Idrætsforening, børn som voksne, vi har fodboldbaner, multibane, petanquebaner og dejligt klubhus med bordtennis, bordfodbold, airhockey, og flere brætspil, og
alt dette kan I også få glæde af. Hvis det lyder interessant, bedes I rette henvendelse til formand Preben Schack, Ryttervejen 14, Åsum, tlf 2011 7338, mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

 

 

 

Foreningen menes oprindelig startet omkring 1920.

Ifølge FBU's 25-års jubilæumsskrift fra 1929 blev Aasum første gang optaget i FBU i 1920 under navnet Aasum Boldklub. Udmeldte sig i 1925, men blev atter indmeldt i 1929.

Yderligere oplysninger om foreningen før 19/5-1944 kendes ikke - foreningens navn er da Aasum Ungdoms- og Foredragsforening. Navnet Aasum Ungdomsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 19/5-1944.

Navnet Aasum Ungdoms- og Idrætsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 27/4-1954.

Navnet Aasum Idrætsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 18/5-1976.

Foreningens bomærke er designet af tidligere bestyrelsesmedlem

Poul Erik Martinsen

Aasum Idrætsforening