Aasum Idrætsforening

Fodboldsæsonen 2019 er nu afsluttet, men ikke uden besvær. Odense Kommune lukkede banerne de sidste to turneringsrunder på grund af den megen regn i oktober.

Vores førstehold i serie 3 var så uheldige, at tre hold i deres række trak sig ud af turneringen, så derfor var der 3 weekender, hvor de ikke kom i kamp, men de sluttede på en flot 4. plads, og i foråret skal de spille om oprykning til serie 2. Anden holdet i serie 4 var også ude for, at nogle hold i deres række trak sig, men de sluttede dog flot som nr. fem. Spillerne har nu afsluttet sæson 2019 med en hyggelig sammenkomst i klubhuset med stor tilslutning.

Vi takker vores træner Parwez, som har passet to seniorhold, og han fortsætter som træner i foråret 2020. Spillerne kan i vintermånederne træne i Mulernes Sportshal hver fredag fra 19.30 – 21.30.
Seniortræning udendørs starter igen mandag d. 2. marts 2020 kl. 18.00, og nye medlemmer er altid velkomne.

Åsum Superveteraner fik en flot afslutning med en 4. plads i OB 70 turneringen. Vi takker Hasse Frimodt for et godt samarbejde med ham og spillerne fra Nr. Lyndelse, som gjorde, at Åsum kunne stille hold i turneringen, og vi håber at samarbejdet kan fortsætte i 2020. Vi har plads til flere spillere i alderen 47 år og opefter, så hvis nogen har lyst til at være med, er man meget velkommen.

Børneafdelingen er nu i faste rammer under Trines Lykkes dygtige ledelse. Klubhuset er åbent tirsdag og torsdag kl. 16.00 – 17.30, og 15 - 20 børn har glæde af at mødes til forskellige aktiviteter. Bestyrelsen er meget glad for Trines Lykkes initiativ og utrættelige arbejde for byens børn og unge, og vi takker for den store opbakning, der er fra såvel styregruppen som støttegruppen.

Gymnastikafdelingen har nu fået en ny leder i Kirsten Marcussen. Vi ved, at det er svært at komme efter Jytte Storm, men det ser ud til, at vores nye leder fra Tommerup har godt greb om gymnastikdamerne, og hvis flere har lyst til at være med, er det bare at møde op tirsdag fra 17.00 - 18.00 ved Havnens Gourmet.
Yoga tirsdag 18.30 - 20.00 under Hannah-Mariya Epsteins ledelse har stor tilslutning af både kvinder og mænd, men er der flere, der har lyst til at være med, er man velkommen til at møde op.

Vi danser stadig Lancier i klubhuset ca. en gang om måneden med efterfølgende spisning og hyggeligt samvær. Har flere lyst til at være med, kan Preben Schack kontaktes tlf 2011 7338.

Vi har nu fået etableret to petanque baner med hjælp fra Odense Kommune og sponsor Per Schack. Banerne blev indviet ved Beboerforeningens årlige mesterskab Åsum Open, der var fin tilslutning,
og vi håber at denne tradition fortsætter i årene fremover.

Aasum Idrætsforening søger en person der vil hjælpe med at få sat gang i spillet på petanquebanerne. Der er mulighed for at benytte banerne på alle ugens dage og på alle tidspunkter. Tag nabo eller venner med til at spille, for det er jo et spil, hvor alle kan deltage, børn og voksne i skøn forening. Birkende Petanque klub ønsker at møde os til en kamp, og derfor må vi se et få dannet et hold, så hvis DU vil hjælpe med det, bedes du kontakte Preben Schack tlf. 2011 7338.

For deltagelse i brætspilscafeen skal man tilmelde sig hos Annette på telefon 2255 5858, næste gang der spilles er lørdag d. 4. januar 2020 kl.13.00 - 17.00.

Foreningen har afholdt to Andespil med fin tilslutning. Tak til alle jer der kom, og vi takker også vores trofaste sponsorer, som har skænket alle gevinsterne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

90 glade bankospillere mødte op til andespil. Preben Schack sikrede med støtte fra Bjarne Langhoff Boller, Rolf Damm og Henny Schack at alt gik rigtigt for sig.

 

En særlig invitation til Utzon Parkens beboere:

Kunne I tænke jer et samarbejde med Aasum Idrætsforening, børn som voksne, vi har fodboldbaner, multibane, petanquebaner og dejligt klubhus med bordtennis, bordfodbold, airhockey, og flere brætspil, og
alt dette kan I også få glæde af. Hvis det lyder interessant, bedes I rette henvendelse til formand Preben Schack, Ryttervejen 14, Åsum, tlf 2011 7338, mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

GENERALFORSAMLING
Aasum Idrætsforening afholder ordinær generalforsamling i klubhuset torsdag d. 12. marts 2020 kl. 19.00.
Dagsorden iflg. lovene. Forslag til generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest d. 1. februar 2020.

Vi takker hermed for opbakningen i 2019 fra medlemmer, ledere, trænere, hjælpere og sponsorer.
Vi ønsker alle en glædelig jul samt et godt nytår.

Preben Schack
formand

 

 

Foreningen menes oprindelig startet omkring 1920.

Ifølge FBU's 25-års jubilæumsskrift fra 1929 blev Aasum første gang optaget i FBU i 1920 under navnet Aasum Boldklub. Udmeldte sig i 1925, men blev atter indmeldt i 1929.

Yderligere oplysninger om foreningen før 19/5-1944 kendes ikke - foreningens navn er da Aasum Ungdoms- og Foredragsforening. Navnet Aasum Ungdomsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 19/5-1944.

Navnet Aasum Ungdoms- og Idrætsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 27/4-1954.

Navnet Aasum Idrætsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 18/5-1976.

Foreningens bomærke er designet af tidligere bestyrelsesmedlem

Poul Erik Martinsen

Aasum Idrætsforening