Aasum Idrætsforening
Aasum Idrætsforening afholder ordinær generalforsamling i klubhuset torsdag d. 12. marts kl. 19.00, dagsorden iflg. lovene.

Bestyrelsen

Gymnastik og yoga
Sæsonen slutter d. 31. marts, og det er en glæde for foreningen, at så mange bakker op om både gymnastik og yoga. Vores nye leder af gymnastikken er faldet godt til, og hun underviser i flere former for gymnastik bl.a. pilates. Yoga er meget populært, og mange foreninger har det da også på deres program, så vi er meget glade for, at vi med Hannah Maryah Epstein kan tilbyde en meget anerkendt instruktør. Den nye sæson starter igen for begge dele tirsdag d. 1. september.

Fodbold
Fodboldspillerne har holdt formen ved lige ved indendørstræning i hallen ved Mulernes Legatskole. De starter nu udendørs med træning mandag og onsdag kl. 18.00 under ledelse af sidste års træner Parwez
Jamal. Vi håber, at vi kan fastholde vores hold i serie 3 og serie 4 i den nye sæson, som starter med kampe d. 4. og 5. april. Kampprogram kommer senere på Aasums IFs hjemmeside.

Superveteraner bliver igen i år tilmeldt med et 11 mands hold i OB70 turnering med fast kamp dag tirsdag. Hasse Frimodt, tlf. 21902709, vil i år igen hjælpe Preben, tlf. 20117338, med at stille hold til kampene. Vi
håber at mange vil være med, gamle som nye medlemmer, aldersgruppen er 47 år og opefter, og der må være 3 spillere med fra 45 år.

Trine, vores fantastiske leder af børneafdelingen med børn til leg og boldspil, forsøger også at få børn til at spille fodbold. Se nærmere herom andetsteds i bladet.

Petanque
når foråret kommer, håber vi, at Aasums borgere vil benytte de to flotte petanque baner, der er etableret på sportspladsen. Her kan alle være med. Vi håber, at mange vil benytte faciliteterne på sportspladsen, som
skal være til glæde og gavn for alle.

Datoerne for de to årlige andespil er fastlagt til søndag den 1. november og søndag den 22. november 2020.

Vel mødet til den nye sæson.

Preben Schack
Formand

 

En særlig invitation til Utzon Parkens beboere:

Kunne I tænke jer et samarbejde med Aasum Idrætsforening, børn som voksne, vi har fodboldbaner, multibane, petanquebaner og dejligt klubhus med bordtennis, bordfodbold, airhockey, og flere brætspil, og
alt dette kan I også få glæde af. Hvis det lyder interessant, bedes I rette henvendelse til formand Preben Schack, Ryttervejen 14, Åsum, tlf 2011 7338, mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

GENERALFORSAMLING
Aasum Idrætsforening afholder ordinær generalforsamling i klubhuset torsdag d. 12. marts 2020 kl. 19.00.
Dagsorden iflg. lovene. Forslag til generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest d. 1. februar 2020.

Vi takker hermed for opbakningen i 2019 fra medlemmer, ledere, trænere, hjælpere og sponsorer.
Vi ønsker alle en glædelig jul samt et godt nytår.

Preben Schack
formand

 

 

Foreningen menes oprindelig startet omkring 1920.

Ifølge FBU's 25-års jubilæumsskrift fra 1929 blev Aasum første gang optaget i FBU i 1920 under navnet Aasum Boldklub. Udmeldte sig i 1925, men blev atter indmeldt i 1929.

Yderligere oplysninger om foreningen før 19/5-1944 kendes ikke - foreningens navn er da Aasum Ungdoms- og Foredragsforening. Navnet Aasum Ungdomsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 19/5-1944.

Navnet Aasum Ungdoms- og Idrætsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 27/4-1954.

Navnet Aasum Idrætsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 18/5-1976.

Foreningens bomærke er designet af tidligere bestyrelsesmedlem

Poul Erik Martinsen

Aasum Idrætsforening