Vi glæder os til at byde jer alle velkommen tilbage

Som gældende for hele verden er Aasum Idrætsforening også lukket i denne coronatid, men det betyder ikke, at vi har ligget på den lade side.

Vi har arbejdet og arbejder på højtryk på at åbne dørene, så snart det bliver tilladt. Der er kommet flere kræfter på banen, som vil være en del af at udvide og udvikle foreningen til glæde for unge som gamle i Aasum og omegn.

Senior og oldboys fodbold starter så snart, der gives tilladelse til at åbne sportspladsen.

Morten er kommet på banen som leder og træner af børn- og ungefodbold, Trine er leder af ungdomsafdelingen, og Henny er leder af gymnastik og yoga, og de deltager i bestyrelsesmøder.

Preben har fået lavet en aftale med Odense Kommune, der gør, at vi kan genåbne med en nyetableret 5-7 personers fodboldbane samt børnemål.

Vores nyanlagte petanquebaner vil stå tiptop klar, og vi opfordrer alle til at komme og spille, når de har lyst.

Afhængigt af interessen vil vi arrangere spilledage og kampe.

Foreningen sender sine tanker til alle de sponsorer, der gennem mange år har været vores trofaste støtter. Vi håber, at I kommer vel igennem denne forfærdelige tid og står stærkt efter krisen.
Vi håber på at kunne genåbne vores faciliteter efter sommerferien med følgende startdatoer:

- Fodbold for seniorer d. 3. august.
- Gymnastik og yoga tirsdag d. 1. september.
- Ungdomsklub tirsdag d. 11. august.
- Fodbold for børn og unge tirsdag d. 11. august.
- Andespil søndag d. 1. og 22. november kl. 15.

 

 

Aasum Idrætsforening
Ryttervejen 21
5240 Odense NØ

Formand:
Preben Schack
Tlf.: 2011 7338
Senior afdeling:
Preben Schack
Tlf.: 2011 7338
Oldboys afdeling:
Preben Schack
Tlf.: 2011 7338
Hasse Frimodt
Tlf.: 9192 2709
Ungdomsafddeling:
Trine Lykke
Tlf.: 2016 7007
Børne- og ungefodbold:
Morten Winther Pedersen
Tlf.: 5353 7081
Gumnastik og Yoga
Henny Schack
tlf.: 29207623
 

 

 

Velkommen til vores nye træner
Morten Winther Pedersen


Morten er 34 år gammel og har en lang historie bag sig indenfor idræt, som spejderleder og som arrangør af events. Morten kommer fra Hadsten, hvor han på 10. klasse idrætslinje blev inspireret til at arbejde med børn og fritidsaktiviteter af sin underviser Alfred Bisgaard (far til Morten Bisgaard fra OB).

I gymnasiet tog Morten over som træner for sin lillebrors hold i Hadstens sportsklub årgang 96/97. Han havde dem fra u11 til u17. Under Mortens tid gik spillerantallet fra 21 til 67. I 2012 flyttede Morten til Aalborg, hvor han tog en bachelor i sportsmanagement, samtidig med at han startede i Aalborg KFUM som leder af en årgang 2003 piger.

Igennem sin uddannelse fik Morten 2½ år i Aalborg Pirates ishockeyklub med diverse eventopgaver og var blandt andet med til at redde klubben fra konkurs sammen med den dengang nye direktør Thomas Bjurring. I sommeren 2016 tog Morten imod et jobtilbud fra Kollegiernes Kontor i København. Samtidig stod Brøndby og manglede en træner til piger årgang 2003. I Brøndby var Morten i halvandet år, og antallet af piger steg fra 20 til 35 i breddeafdelingen. Holdet nåede til top i rækken lige under de bedste på Sjælland.

Det sidste halvandet år har Morten trænet ca. 30 piger for Kerteminde-Munkebo årgang 2002 - 2007, hvor det er lykkedes for pigerne at vinde u16-rækken på Fyn.

Morten glæder sig til at blive en aktiv del af Aasum Idrætsforening og bidrage til, at unge mennesker dyrker sport og fællesskab. Morten brænder for, at det skal være sjovt og hyggeligt til træningen, samtidig med at der er plads til alle.

Vi glæder os meget til at arbejde sammen med Morten.

Trine Lykke og Preben Schack

 

 

Ungdomsafdelingen

Til alle ungerne og deres forældre i ”Oreo”-klubben

Sikke en tid hvor vi ikke har kunnet se hinanden, hygge, lege og spille bold i klubben.

 

 

 

 

 

 

 

Lige inden vi måtte lukke ned, var nogle af os ude at dele løbesedler ud omkring muligheden for at kombinere klub med fodbold på en lidt anderledes måde end de traditionelle klubber. Vores indsats blev
efterfulgt af en hyggelig aften med pizza og sjov.

Vi var lige ved at komme godt i gang, og Morten nåede lige at træne et par gange med dem af jer, der havde lyst. Så snart vi må åbne op igen, starter vi for fuld kraft både i klubben og med fodbold.
Åbningstider for klub og fodbold følger skoleferie og er fortsat tirsdag og torsdag kl. 16.00 – 17.30.

Morten vil være tilstede alle tirsdage for fodboldinteresserede børn og unge. Alle aldre er velkomne, de mindste dog ifølge med forældre eller større søskende.

Vi glæder os til at se jer alle igen, i mellemtiden sender vi en hilsen til jer alle med et ønske om en god sommer.

Trine og Morten

 

 

 

En særlig invitation til Utzon Parkens beboere:

Kunne I tænke jer et samarbejde med Aasum Idrætsforening, børn som voksne, vi har fodboldbaner, multibane, petanquebaner og dejligt klubhus med bordtennis, bordfodbold, airhockey, og flere brætspil, og
alt dette kan I også få glæde af. Hvis det lyder interessant, bedes I rette henvendelse til formand Preben Schack, Ryttervejen 14, Åsum, tlf 2011 7338, mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

 

 

 

Foreningen menes oprindelig startet omkring 1920.

Ifølge FBU's 25-års jubilæumsskrift fra 1929 blev Aasum første gang optaget i FBU i 1920 under navnet Aasum Boldklub. Udmeldte sig i 1925, men blev atter indmeldt i 1929.

Yderligere oplysninger om foreningen før 19/5-1944 kendes ikke - foreningens navn er da Aasum Ungdoms- og Foredragsforening. Navnet Aasum Ungdomsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 19/5-1944.

Navnet Aasum Ungdoms- og Idrætsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 27/4-1954.

Navnet Aasum Idrætsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 18/5-1976.

Foreningens bomærke er designet af tidligere bestyrelsesmedlem

Poul Erik Martinsen

Aasum Idrætsforening