Fodbold senior
Vi fik heldigvis overstået vores fodboldturneringer – undtagen to kampe i hver seniorrække – inden nye restriktioner lukkede ned for fodboldkampene. Træningen må dog fortsætte et par uger endnu, når blot man deler sig op i grupper med ti i hver.

1.-holdet i serie 3 klarede sig flot og placerede sig som nr. to i deres række, det betyder, at de nu er med i puljen, der til foråret skal spille om oprykning til serie 2. Flot klaret.

2.-holdet, som spiller i serie 4, placerede sig midt i rækken og fortsætter med at spille i serie 4 til foråret.

Vi takker træner Parwez og hjælpetræner Yunus for det gode sammenhold i seniorafdelingen. Når det igen er muligt, er der indendørstræning om fredagen i hallen ved Mulernes Legatskole.

 

Fodbold superveteraner
Superveteranholdet, som er sammensat af spillere fra Aasum og Nr. Lyndelse, sluttede på en flot førsteplads. De tabte ikke en eneste kamp i OB70-turneringen. Aasum havde meldt afbud til en eneste kamp, og det gjorde, at vi ikke måtte spille om fynsmesterskabet.

Vi er glade for samarbejdet med Nr. Lyndelse og vores tidligere træner Hasse Frimodt, og vi takker spillerne fra Aasum og Nr. Lyndelse for det gode sammenhold.

 

Ved sidste hjemmekamp bev der serveret
pølser og øl sponsoreret af foreningen.

 

Børneafdelingen
Trine, som leder børneafdelingen, og Morten, som træner de børn, der gerne vil spille fodbold, holder klubhus og sportsplads åben hver tirsdag og torsdag for alle børn, der har lyst til at komme. I foråret gjorde corona det umuligt, men som restriktionerne er nu, har børnene lov til at mødes til aktiviteterne i
klubhuset, og vi håber, at det fortsætter. Bestyrelsen er meget taknemmelig for det store arbejde, Trine og Morten gør.

 

 

 

 

Gymnastik og Yoga
Vores nye gymnastikleder fra 2019 påtog sig også opgaven at være yoga-instruktør, og det er alle rigtig glade for, for det viser sig, at der er en meget fin opbakning til både gymnastik og yoga. Lige nu er vi
også pålagt forskellige restriktioner pga. corona, men vi har løst det til alles tilfredshed.

 

Lancier
Vi har også måttet aflyse planlagte møder til dans og spisning, men vi håber, at vi i løbet af vinteren igen kan mødes i klubhuset.

 

Andespil
Andespil, som skulle have været afholdt den 1. nov. og den 22. nov. blev aflyst pga. corona-restriktioner.

Vi plejer at have stor opbakning til vores andespil, og derved har vi fået et flot overskud til foreningens kasse.

Vi har nemlig hvert år hentet alle gevinster ved vores trofaste sponsorer, så derfor kan det mærkes på foreningens økonomi, at der ikke er andespil i år.

Jeg havde glædet sig til at besøge sponsorerne, men jeg kommer desværre ikke i år.

 

Generalforsamling 2021 er fastsat til den 17. marts kl. 19.00 i klubhuset, dagsorden iflg. lovene.

Aasum Idrætsforening takker alle sine medlemmer, trænere, ledere, sponsorer og alle, der bakker op om foreningen, for det gode samarbejde i det usædvanlige år 2020. Vi håber, at alle de besværlige  restriktioner gør, at vi alle undgår den farlige virus.

Vi ønsker alle en glædelig jul samt et godt nytår.

På bestyrelsen vegne
Formand Preben Schack

Aasum Idrætsforening
Ryttervejen 21
5240 Odense NØ
Oldboys afdeling:
Preben Schack
Telefon: 2011 7338
Formand:
Preben Schack
Telefon: 2011 7338
Hasse Frimodt
Telefon: 9192 2709
Senior afdeling:
Preben Schack
Telefon.2011 7338
Ungdomsafdeling:
Trine Lykke
Telefon: 2016 7007
Børn- og ungefodbold:
Morten Winther Pedersen
Telefon: 5353 7081
Gymnastik og Yoga:
Henny Schack
Telefon: 2920 7623

 

En særlig invitation til Utzon Parkens beboere:

Kunne I tænke jer et samarbejde med Aasum Idrætsforening, børn som voksne, vi har fodboldbaner, multibane, petanquebaner og dejligt klubhus med bordtennis, bordfodbold, airhockey, og flere brætspil, og
alt dette kan I også få glæde af. Hvis det lyder interessant, bedes I rette henvendelse til formand Preben Schack, Ryttervejen 14, Åsum, tlf 2011 7338, mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

 

 

 

Foreningen menes oprindelig startet omkring 1920.

Ifølge FBU's 25-års jubilæumsskrift fra 1929 blev Aasum første gang optaget i FBU i 1920 under navnet Aasum Boldklub. Udmeldte sig i 1925, men blev atter indmeldt i 1929.

Yderligere oplysninger om foreningen før 19/5-1944 kendes ikke - foreningens navn er da Aasum Ungdoms- og Foredragsforening. Navnet Aasum Ungdomsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 19/5-1944.

Navnet Aasum Ungdoms- og Idrætsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 27/4-1954.

Navnet Aasum Idrætsforening er vedtaget på generalforsamlingen den 18/5-1976.

Foreningens bomærke er designet af tidligere bestyrelsesmedlem

Poul Erik Martinsen

Aasum Idrætsforening