Bemærk!

På opfordring af landets biskopper er det vedtaget at solen ringes ned alle steder i landet kl. 17.00

 

 

Nyt fra menighedsrådet

 

Året 2020 rinder snart ud. Når vi ser tilbage, har det for os alle været et år med forandringer, som vi har tacklet på hver vores måde.

De fleste har brugt mange timer udendørs, så det har været herligt, at foråret bød på flere solskinstimer end sædvanligt. I Åsum er der lagt mange timer i havearbejde, og ”gør det selv folket” har haft
kronede dage.

Nu venter vi på julen og alle de trængsler, den giver. For trods en flot nykalket kirke, så er der alene 90 pladser i kirken, hvilket betyder, at nogle af kirkegængerne må belave sig på at komme i kirken på andre dage end juleaften.

I Seden og Åsum sogne bliver der den 24. december 2020 alene afholdt gudstjenester i Åsum. Der vil således kunne holdes jul sammen på forsvarlig vis. Der bliver ikke fællessang, men vores dygtige sangere synger julens salmer.

I og omkring jul er der mange gudstjenester. Se gudstjenestelisten forrest i bladet.

Kirkekalkningen indvendig afsluttes midt december og første gudstjeneste bliver søndag den 20. december 2020.

 

Menighedsrådet takker malermester Chrisiong og alle øvrige håndværkere, der har udført et meget flot stykke arbejde, så kirken nu står flot hvidkalket indvendig med nypudsede lysekroner og med LEDlys i vægstagerne.

I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår.

Åsum Menighedsråd
Inge Burmølle
Formand

 

Menighedsrådsvalg

Først og fremmest tak for den store deltagelse, der var til både orienteringsmødet i juni og til valget i september 2020.

Det nye menighedsråd består fra 1. søndag i advent 2020 af: Hanne Føns, Carsten Sjødahl, Inge Burmølle, Karin Lundsgaard, Per Lykke og vores to præster.

Som stedfortrædere er valgt: Bente Knudsen, Marianne Teilmann og Rikke Bergholdt.

I skrivende stund har det nye menighedsråd endnu ikke konstitueret sig, men det sker inden 1. søndag i advent. Vi vil naturligvis oplyse, hvem der har hvilke poster, når konstitueringen er på plads.

En af de første opgaver, vi vil tage fat på, er, hvordan kan vi mødes i den kommende tid. Rådet og især aktivitetsudvalget vil forsøge at tænke nyt, så vi kan opretholde så meget af det kirkelige liv som muligt.
Vi vil forsøge at arbejde med mindre grupper, end vi plejer. Succes behøves jo ikke at måles i antal deltagere, men lige så meget i værdien af samvær. Vi er meget bevidste om, at det er vigtigt med fællesskab, samvær og nærvær, steder hvor man kan mødes og tale med hinanden. Nye initiativer vil vi forsøge at indføre snarest muligt i respekt for, at smitterisikoen bliver så lav som mulig. Det nye menighedsråd glæder sig til at møde jer alle i den nye funktionsperiode.

Åsum Menighedsråd.

 

 

Det nuværende menighedsråd har konstitueret sig som følger

Formand: Inge Burmølle.
Næstformand: Karin Lundsgaard.
Kirkeværge: Hanne Føns.
Kasserer: Karin Lundsgaard.
Sekretær: Carsten Sjødahl..
Kontaktperson/personaleansvarlig: Per Lykke.

 

Menighedsrådets mailadresse er: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Nytårskoncert i Aasum Kirke

Søndag den 10. januar 2021 kl.16.00 med Maria Carmen Koppel

Marie Carmen Koppel har gennem 22 år udviklet et unikt samarbejde og venskab med pianisten Steen Rasmussen (Lis Sørensen, Søs Fenger, Danseorkestret m.fl.). Og det kan både mærkes og høres på scenen, hvor deres musikalske og sjældne sammenspil helt enestående flettes sammen med en hyggelig og humoristisk omgangstone og kontakt til publikum.

Og det er sikkert, at Marie Carmen får de små nakkehår til at rejse sig med sin store indlevelse, tekniske formåen og musikalitet.

Marie Carmen Koppels repertoire spænder over hendes egne meget personlige sange fra det seneste meget roste album “Through the Rain” til nye og gamle gospel- og soulsange.

Vi glæder os til at se jer til denne unikke koncert i Aasum Kirke.