Nyt fra menighedsrådet

Efter en dejlig sommer er vi klar til en stor efterår- og vintersæson med
mange aktiviteter.

Der er lidt ændringer, idet vi har ændret Tirsdagscafé til fx Onsdagscafé
i Rytterskolen. Det har vi gjort, da det ikke nødvendigvis er tirsdag, der er møde. Vi har taget andre ugedage ind for at få de rigtige gode foredragsholdere. Samtidig bedes I bemærke, at flere af  arrangementerne foregår i kirken i håbet om, at vi ikke får  pladsproblemer og samtidig kan synge.

Bemærk at til flere arrangementer er der tilmelding. Igen for at sikre, at vi kan gennemføre planlagte arrangementer.

Seden har sagt farvel til kirkesanger Hans Henriksen. Sine Bach Rûttel er ansat som ny kirkesanger. Vi glæder os til at se rigtig mange til vores arrangementer.

Åsum Menighedsråd.
Inge Burmølle.

 

Kirkekoncert

Fredag den 17. september 2021 kl. 19.00 i Åsum Kirke. AFLYST

Kvartetten med Oskar Hjort, Daniel Rahbek Jones, en fløjtenist og en pianist spiller musik af og inspireret af Astor Piazzolla.

Koncerten er blevet til i anledning af Astor Piazzollas 100-års fødselsdag. Piazzola har gjort tangoen til koncertmusik. Han har komponeret over 400 tangoer, balletter og kammermusik.

Vel mødt til en spændende koncert med varighed på ca. 1 time.

Seden – Åsum Menighedsråd.

 

 

 

Høstgudstjeneste og menighedsmøde

Søndag den 19. september 2021 kl. 11.00 i Åsum Kirke.

Ca. 10 minutter efter gudstjenesten afholder vi menighedsmøde i kirken.
- Velkomst ved formand Inge Burmølle.
- Orientering om arbejdet i menighedsrådet.
- Visioner, ønsker og ideer til det kommende menighedsråd.
- Økonomien i Åsum Kirke.

Efter menighedsmødet i kirken går vi i Rytterskolen, hvor menighedsrådet er vært ved en let frokost.

Vi ser gerne alle bliver til hyggeligt samvær. Af hensyn til planlægning af det hyggelige samvær beder vi om tilmelding senest onsdag den 15. september 2021 til Inge Burmølle tlf. 3066 0651 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Menighedsmødet er for alle sognets medlemmer af folkekirken, og det vil glæde os at se en stor deltagelse.

Åsum Menighedsråd.

 

Koncert med Maria Carmen Koppel

Søndag den 3. oktober kl. 16.00 i
Åsum Kirke.

Marie Carmen Koppel har gennem 22 år udviklet et unikt samarbejde og venskab med pianisten Steen Rasmussen (Lis Sørensen, Søs Fenger, Danseorkestret m.fl.), og det kan både mærkes og høres på scenen, hvor deres musikalske og sjældne sammenspil helt enestående flettes sammen med en hyggelig og humoristisk omgangstone og kontakt til publikum.

Og det er sikkert, at Marie Carmen får de små nakkehår til at rejse sig med sin store indlevelse, tekniske formåen og musikalitet.

Marie Carmen Koppels repertoire spænder over hendes egne meget personlige sange fra det seneste meget roste album ”Through the Rain” til nye og gamle gospel- og soulsange.

Åsum Menighedsråd

 

Koncert med Akademisk Kor Århus

Lørdag den 30. oktober kl. 16.00 i Åsum Kirke.

Vi kan love, at det bliver en stor oplevelse med ”verdensmestrene” fra Århus, og hvis I vil have en smagsprøve, så søg dem på YouTube.

Akademisk Kor Århus er et af landets førende professionelt arbejdende amatørkor og består af sangere i alderen 20 - 35 år med tilknytning til musiklivet omkring Århus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium.

Hvert år synger koret omkring 15 koncerter rundt om i Danmark samt turnerer i udlandet, bl.a. Japan, England, Tyskland, Italien, Østrig og USA.

Akademisk Kor Århus deltager desuden jævnligt i konkurrencer i hele verden. Senest har koret vundet WM for kor i 2019 i Tokyo, Japan.

Udover koncertvirksomhed udbreder Akademisk Kor Århus også kendskabet til den danske sangskat via indspilninger – herunder de anmelderroste cd’er Jul i Den Gamle By og Forår og sommer i Den Gamle By.

Åsum Menighedsråd

 

 

(U)hyggelig familiedag

Søndag den 31. oktober 2021 kl. 16.00 i Rytterskolen og Åsum Kirke.

Kom til en (u)hyggelig eftermiddag i Rytterskolen, hvor vi sammen fejrer Halloween.

Vi starter i Rytterskolen med at skære græskar i fællesskab. Herefter vil der være familiegudstjeneste i Åsum Kirke og på kirkegården, hvor uhyggen vil brede sig.

Kom hele familien – gerne udklædte – og husk at medbringe græskar og redskaber til at skære med.
Vi slutter i Rytterskolen med lidt at spise og drikke.

Åsum Menighedsråd

 

Juletræet tændes i Åsum

Søndag den 28. november 2021 kl. 16.00.

Vi starter med gudstjeneste i Åsum Kirke, hvor det første lys i adventskransen skal tændes.

Efter gudstjenesten går vi ned foran Rytterskolen, hvor juletræet står klart. Når træet er tændt, er det tid for en sang eller to, og menighedsrådet byder på gløgg og kakao til at varme sig på, måske der også vil være en dejlig sød mandarin eller æbleskive bagt efter gammel opskrift af gode damer.

Glædelig jul
Hilsen Åsum Menighedsråd

 

 

Menighedsrådsvalg

Først og fremmest tak for den store deltagelse, der var til både orienteringsmødet i juni og til valget i september 2020.

Det nye menighedsråd består fra 1. søndag i advent 2020 af: Hanne Føns, Carsten Sjødahl, Inge Burmølle, Karin Lundsgaard, Per Lykke og vores to præster.

Som stedfortrædere er valgt: Bente Knudsen, Marianne Teilmann og Rikke Bergholdt.

 

Det nuværende menighedsråd har konstitueret sig som følger

Formand: Inge Burmølle.
Næstformand: Karin Lundsgaard.
Kirkeværge: Hanne Føns.
Kasserer: Karin Lundsgaard.
Sekretær: Carsten Sjødahl..
Kontaktperson/personaleansvarlig: Per Lykke.

Menighedsrådets mailadresse er: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.